Influenzavaccination

”Til november er det igen tid den årlige influenzavaccination. Vaccinationen er gratis for alle over 65 år, førtidspensionister og personer med visse kroniske sygdomme.

Hvis ikke du er omfattet af gratisordningen koster influenzavaccination kr. 200.

En vaccination nedsætter din risiko for at få influenza og pga. den øgede risiko for et alvorlig sygdomsforløb anbefaler Sundhedsstyrelsen derfor influenzavaccination til ældre over 65 år, svært overvægtige, gravide og personer med bestemte kroniske sygdomme.

Du kan blive vaccineret på følgende dage på biblioteket i Centret:
• Lørdag den 2. november kl. 10:00-13:00 (Sundhedsmessen på centertorvet)
• Torsdag den 7. november kl. 9:30-11:30 (Centertorvet)
• Fredag den 15. november kl. 13:00-15:00 (Biblioteket)

Hvis du er immobil, og ved egen kraft ikke kan besøge vaccinationsarrangementerne, kan du blive vaccineret i dit eget hjem.

På www.stopinfluenza.dk kan du læse mere om vaccination i eget hjem og tilmelde dig online, eller du kan ringe på telefon 77 99 77 88 og bestille tid.”

International Lighthouse / Lightship Weekend / Esbjerg Festuge

Lørdag d. 17. kl. 10 til søndag d. 18. august 2019 kl. 15 International Lighthouse / Lightship Weekend / Esbjerg Festuge.

EDR Esbjerg opstiller store antenner og radioudstyr på arealet foran Sædding Centret ud mod Tarphagevej.

Du kan møde radioamatørerne og opleve hvordan der skabes trådløs forbindelse med andre fyrtårne rundt omkring i hele verden.

Radioamatørernes ungdomsafdeling - Tech4Fun - vise hvad man laver og der er også mulighed for alle børn fra 10-12 år selv kan prøve at bygge en lille elektronisk konstruktion (varighed ca. 1 time).

For voksne med interesse for teknik og moderne kommunikation vil der være mulighed for at hører om mulighederne for at være med i Tech4FunXXL der starter til efteråret.

Kunstudstilling i Sædding Centret

ART BY MADSEN (www.artbymadsen.dk)

Holmberg Glas (E-mail: holmbergglas@gmail.com)

Rita Thuesen (E-mail: ritaogerik@esenet.dk)

Flemming Kjems Johansen Sørensen